Jouw ervaring met God vindt plaats in jouw leven. God heeft je hier neergezet, op deze plek en in deze tijd, zodat je anderen kan vertellen wat Hij in jouw leven heeft gedaan en misschien nog steeds aan het doen is. Wat je ook meemaakt, of het nu vreugdevol of pijnlijk is, dit wordt in je leven toegestaan door een liefdevolle God.


Omdat God jou wil transformeren, stond Hij toe dat jouw leven het pad volgde dat het heeft gevolgd totdat je tot geloof kwam. Hij stond dit toe zodat je Zijn werk op een gegeven moment zou kunnen herkennen. En als je het kunt zien, dan wil je toch delen wat Hij voor jou heeft gedaan, een getuigenis. Misschien ben je pas in aanraking gekomen met het geloof of ben je al enkele jaren geleden tot bekering gekomen. Wat doet Hij op dit moment in je leven? Dat is jouw getuigenis! Je bent een ooggetuige van het werk van Jezus Christus in jouw eigen leven.

 

Waar is jouw hart vandaag? Geloof jij in God?  Is God in jouw leven aan het werk geweest? Vertel het dan aan iemand! Het zou wel eens precies kunnen zijn wat een ander op dat moment nodig heeft. Het geloof dat God ook in hun levens aan het werk kan zijn! Hij heeft onze hulp niet nodig om mensen te bereiken. Maar Hij verlangt er wel naar dat wij dit doen. En dat is de grootste getuigenis van allemaal. God wil dat wij met Hem samenwerken in de dingen die Hij aan het doen is!

Zie hieronder een aantal getuigenissen die we willen delen met jou.

Laat ik voorop stellen: bij een radicale man horen radicale keuzes. Snap je dat? Ik ben bevrijd uit de duisternis. Uit de handen van Satan. En ja, dat klinkt zwaar. Ik weet het. De buren dachten eerst ook: waar is die gast mee bezig? Hij zit toch bij die motorclub? Er is scepsis. Nog altijd. Tot geloof gekomen? Jij? Ach, so be it. Dat heb ik zelf gezaaid. Ik neem die verantwoordelijkheid. Dit is mijn eerlijke verhaal. God wilde mij op een ander spoor. Wat ik zelf wil is nu niet meer zo belangrijk. God heeft ons geroepen om het volk tot zijn discipelen te maken en daar wil ik gehoor aan geven! Minder van mijzelf en meer van Hem.  #makehimknwn

 

Wil jij Nico zijn gehele getuigenis lezen? Klik dan op onderstaande link.

Lees verder op DeStentor.nl

 

Hij is een kind van God, waardevol, uniek en altijd geliefd door de Vader, Goed genoeg zoals hij is… net als jij! Heel veel jaren dacht hij daar anders over en was de hoop in het leven totaal kwijt geraakt. Maar toen leerde hij de Liefde van Jezus kennen en door de Liefde van Jezus hebben er grote veranderingen in het leven van Coen plaatsgevonden. God is liefde en Hij  alleen heeft het beste voor jou! 

 

Klik op deze link om de volledige getuigenis van Coen te lezen.