Maak kennis met het fantastische team van House of Worship Zwolle. Een ieder is gedreven en vol passie als het gaat om de Liefde van Jezus. Ze hebben Zijn Liefde ontvangen en willen daarover getuigen en uitdragen in alles wat ze doen!


Ps. Julius en Angelique Rahajaän

Julius en Angelique Rahajaän zijn visiedragers van Stichting Benyamin Ministeries, voorgangers echtpaar van House of Worship Almere en overzieners van House of Worship Zwolle.

Ze discipelen en mentoren een ieder, ongeacht leeftijd, om hun talenten en gaven te herkennen en te ontwikkelen en ermee in hun bestemming te gaan wandelen.

 

Hun grootste passie............is JEZUS !
Aanbidden in Geest en in Waarheid door een leefstijl van lofprijzing en aanbidding om hiermee, de gebrokenen van hart te verbinden en vrijlating uit te roepen voor hen die gevangen zijn.

Kortom...zielen voor Koning Jezus is hun doel 🙌🏽

Nico en Latoyah Baloeboen

Zij hebben ervaren dat het beste leven begint als je God toelaat in je leven. Hij houdt van ze en heeft een prachtig plan met hun leven maar ook met jouw leven! Nico en Latoyah willen met het team van House of Worship Zwolle een prachtige plek creëren waar iedereen zichzelf kan zijn, zich geliefd voelt door God, waar de liefde van Jezus zichtbaar is en zij, Zijn liefde weer met anderen kunnen delen.

Zij hebben beiden in september 2015 de Liefde van Jezus mogen ervaren. Zijn Liefde heeft hun leven veranderd.  Niet worden veroordeeld door wat ze hebben meegemaakt in het leven. Maar dat de mensen die weten wie Jezus is, naast ze zijn gaan staan en er voor hen waren en onvoorwaardelijk lief hadden!

Dat mensen niet meer kijken naar de fouten die ze hebben gemaakt maar van je houden om wie je bent en kijken naar je hart! Dat is de liefde van Jezus! Ze hebben een enorme passie voor muziek en vinden het daarom ook belangrijk om mensen te connecten met Jezus door Lofprijs en Aanbidding!

 

Sharon Rahajaän

Ze heeft een goed voorbeeld gehad en ze heeft veel mogen leren kennen door het levende geloof van haar ouders. Sharon heeft op vroege leeftijd de keuze gemaakt om God te leren kennen. Ze heeft zo haar strijd gehad maar ze heeft veel mogen leren en mogen ervaren wat de Liefde van Jezus in het leven kan veranderen.

Samen met het team van HOWZ gaan ze bouwen aan Zijn Koninkrijk! Ze gaan staan in Zijn autoriteit en Sharon zal door middel van Lofprijs en Aanbidding jullie naar de heerlijkheid van God leiden!

 

Door alles wat ze heeft meegemaakt en hoe God heeft gewerkt in haar leven, wil ze de Liefde die ze heeft ontvangen ook weer doorgeven. Laten we elkaar bemoedigen, elkaar liefhebben zoals God dat bedoeld heeft! 

Annelies Telehala

Annelies Telehala is een krachtige vrouw! Van huis uit gelovig opgevoed waar vooral normen en waarden belangrijk waren om een goed en behulpzaam mens te zijn. Geen kerkganger dus.

 

In de loop der jaren veel meegemaakt en overwonnen. Ze was zich toen nog niet bewust dat God altijd aan haar zijde was, totdat ze 4 jaar geleden tot levend geloof is gekomen en gedoopt is.  De Liefde van Jezus heeft haar veel rust en hoop gegeven. Het geloofs- en gebedsleven heeft haar positief veranderd. Ook jij kan die rust ontvangen als je hier naar op zoek bent. Hij kan je zoveel meer geven. Het is nooit te laat om de liefde van Jezus te ervaren en weer te delen met andere mensen de Zijn liefde nodig hebben. 

 

Annelies wil God dienen met haar hele hart en ziel en wil getuigen over Zijn Liefde. Het is tijd om op te staan!